1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос очаква завръщането на Везенков през следващата седмица

Олимпиакос очаква завръщането на Везенков през следващата седмица

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас определи българина като важна фигура в състава

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас се надява Александър Везенков да може да се включи в игра за гръцкия гранд в следващия му мач в Евролигата. На 18 февруари тимът на българина ще гостува на Анадолу Ефес.

Трябва да играем по-добре отколкото срещу Панатинайкос. Надявам се Везенков да се завърне. Виждам, че с всеки изминал ден състоянието му се подобрява. Така че имам надежди той да се появи в игра през следващата седмица. Все още е трудно да се каже за Костас Папаниколау. Двамата са важни фигури в нашия състав и е важно да са добре”, сподели наставникът на Олимпиакос след вчерашния демонстративен двубой на отбора срещу Лариса от кампанията срещу COVID-19, приключил с победа на “червено-белите” с 89:61.

През последните две седмици Александър Везенков пропусна срещите на Олимпиакос срещу Барселона и ПАО в Евролигата. Причината е травма в коляното, от която се възстановява.

През този сезон в турнира на богатите 25-годишното крило записва средно по 9.1 точки, 4.7 борби и 1 асистенция в общо 21 мача на Олимпиакос.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани