18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияОще един успех за Левски Лукойл в контролите

Още един успех за Левски Лукойл в контролите

Столичани надвиха Черноморец у дома пред погледа на Росен Барчовски

Левски Лукойл записа втора поредна и общо четвърта победа в контролите от предсезонната си подготовка. В столичната зала “Универсиада” отборът на Тити Папазов надви Черноморец с 92:86 в проверка.

Чавдар Костов се завърна на терена за носителя на Купата и Суперкупата на България. Гардът пропусна визитата на Левски Лукойл в Северна Македония в края на миналата седмица. По екип бе и Христо Захариев, който също не се появи срещу МЗТ Скопие преди няколко дни.

Капитанът на Левски Лукойл Асен Великов, който пропусна предишния мач в македонската столица, не бе в групата и днес. Гардът има лека контузия в коляното.

Изявите на двата отбора наблюдаваше бившият баскетболист Христо Николов, който наскоро стана директор на детско-юношеската школа на Черноморец. Преди време бургазлията носи екипа и на Левски Лукойл, с който през 2018 г. спечели златото в НБЛ.Селекционерът на България Росен Барчовски също уважи контролата между Левски Лукойл и Черноморец в зала “Универсиада”.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани