14.6 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБАЛейкърс изпуснаха аванс от 17 точки срещу Индиана (видео)

Лейкърс изпуснаха аванс от 17 точки срещу Индиана (видео)

Новобранец попари "езерняците" с тройка със сирената

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс пропуснаха да добавят към сметката си още един успех в НБА. На свой терен „езерняците“ изпуснаха Индиана след 115:116, като това бе 12-тото им поражение в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис бе най-добър за Лейкърс с 25 точки, 13 борби и 6 асистенции. Ръсел Уестбрук се включи от пейката с 24 и 6 асистенции. Леброн Джеймс добави 21 точки и 7 борби.

Тайрис Халибъртън бе най-резултатен за Индиана с 24 точки, 7 борби и 14 асистенции. Бенедикт Метърин вкара 23 плюс 8 борби. Аарън Нейсмит остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: 39.8 секунди преди края резултатът бе равен – 113:113, но в следващата атака Леброн Джеймс изведе домакините напред с кош за 115:113. Пейсърс обаче имаха друг план. Той бе осъществен от новобранеца Андрю Нембхард, който не трепна зад дъгата със сирената и прати радостта от успеха в лагера на гостите, достигайки до него след изоставане от 17 точки. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 декември Лейкърс ще бъдат домакини на Портланд, докато Индиана ще играе срещу Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани