12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаИван Алипиев и Лойола се разделят

Иван Алипиев и Лойола се разделят

Българинът благодари на всички в учебното заведение, използвайки социалните мрежи

Иван Алипиев няма да играе за Лойола Меримаунт в бъдеще. Бившият младежки национал имаше вариант да остане при „лъвовете“ още един сезон, но е взел решение да продължи кариерата си в друга посока.

Четири години и все още не мога да осъзная колко бързо излетяха. Това беше невероятно пътуване. Иска ми се да имах шанса да играя с моите съотборници и всички, които участваха миналата година, но предполагам, че Бог има други планове за мен. С това искам да благодаря на всички, които бяха до мен през последните четири години, независимо от ситуацията… Благодарен съм на Лойола и хората, които той донесе в живота ми. Благодарен съм за факта, че мога да преследвам това, за което мечтая, където и да отида. Развълнуван съм за следващата стъпка в кариерата ми„, написа в социалната мрежа Instagram Иван Алипиев.

22-годишният баскетболист не носи екипа на Лойола през този сезон, заради операция. За тима на Стан Джонсън българинът има три години (б.а. – в периода от 2018 до 2021 г.). В тях Иван Алипиев успя да си извоюва водеща роля в отбора. Съвсем скоро му предстои и завършване по специалност „Международни отношения/политика“.

В кариерата си досега Иван Алипиев преминава през родните БУБА Баскетбол, Левски и Академик София. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани