14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛевски даде старт на третия етап в НБЛ с успех във Варна...

Левски даде старт на третия етап в НБЛ с успех във Варна (видео)

Венцислав Петков поведе колоната на реализаторите за шампионите срещу Черно море Тича с 23 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски започна третия етап в НБЛ с победа. Шампионите се справиха със Черно море Тича с 92:73 като гости в първи мач от 19 кръг в родния шампионат. Столичани вече имат баланс от 13-6, което ги поставя на трето място в класирането, докато варненци са последни с 1 успех и 18 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Най-добрият шести играч на BBALL.BG за миналия сезон Венцислав Петков отбеляза 23 точки за Левски плюс 6 асистенции. Ивица Радич добави 19 и 10 борби. Марио Литъл се отчете със 17 точки и 8 асистенции. Цветомир Чернокожев финишира с 15 и 9 борби. Асен Великов вкара 10 точки.

Мартин Коцев бе най-резултатен за Черно море Тича с 19 точки, 6 борби и 6 асистенции. Цветомир Куртев се разписа с 15. Мартин Йорданов остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха 36 срещу 30 борби за варненци. Освен това, Левски показа по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 70% срещу 58% за „моряците“. В добавка, столичани допуснаха по-малко технически грешки – 16 срещу 22 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 март Левски ще гостува на Рилски спортист, а ден по-късно Черно море Тича ще играе с Ямбол.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ЛЕВСКИ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани