25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаНебойша Видич: Мисля, че контузията на Станимир Маринов не е тежка

Небойша Видич: Мисля, че контузията на Станимир Маринов не е тежка

Хората в Ботевград успяват да видят сериозни играчи, заяви треньорът на Балкан

Мисля, че контузията на Станимир Маринов не е тежка. Травмата в рамото изглеждаше страшна, но смятам, че ще бъде добре след няколко дни. За мен беше удоволствие да играем тази вечер, защото играхме срещу отличен отбор, който има едва две загуби в своето първенство, както и само едно поражение в Балканската лига. Те знаят какво искат, често сменят защитата. Имат треньор, който контролира тима„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Ирони Нахария с 87:73 в мач от втория етап на Delasport Балканска лига.

Дивон Уошингтън осигури на Балкан първа победа във втория етап на Балканската лига (видео)

Доволен съм от победата. Димитър Димитров не се чувстваше добре в деня на мача. Това е причината да играе по този начин в тази среща, но неговите две тройки в третата част направиха разликата. Крис Минков също не се чувстваше добре преди мача. Николай Грозев не тренираше вчера и също имаше здравословни проблеми. Щастлив съм, че все пак успяхме да спечелим, въпреки тези неща“, добави наставникът на „зелените“.

Хората в Ботевград успяват да видят сериозни играчи. Войната в Украйна направи така, че да привлечем Крисчън Джоунс. Нуждаехме се от такъв играч“, каза още Небойша Видич.

ПрезGoogle
ИзточникbTV
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани