12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАГард на Далас с емоционално сбогуване (видео)

Гард на Далас с емоционално сбогуване (видео)

Джей Джей Бареа трогна всички отвъд океана

Джей Джей Бареа трогна всички отвъд океана през последните часове. 36-годишният гард не сдържа сълзите си по време на последното си изказване пред американските медии като част от Далас.

Далас се превърна във втория ми дом след родината ми Пуерто Рико. На това място бях най-щастлив като баскетболист. Благодарен съм на всички – на фенове, журналисти, съотборници, собственик на клуб, на треньора. Рик Карлайл е любимият ми наставник. Това е наистина специален град за мен. Не можете да си представите чувствата, които изпитвах, излизайки на терена. Наслаждавах се на всичко от първия ден“, казва шампионът в НБА с „маврите“ от 2011 г.

Наскоро 178-сантиметровият баскетболист подписа договор с Маверикс за $2.6 млн., като това е начин на ръководството да даде заслуженото на ветерана, който е част от клуба от 2014 г. насам, а преди това и от 2006 до 2011 г. От Далас обаче няма да разчитат на него в бъдеще, а той няма намерение да прекратява кариерата си.

Джей Джей Бареа ще търси ново предизвикателство за себе си в НБА, а ако не си намери отбор, то той ще получи гарантираните в договора му с Маверикс $2.6 млн.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани