14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите...

Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите в НБА

Феновете могат да подкрепят любимите си играчи до 21 януари

Леброн Джеймс и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите в НБА. Това показват първите междинни резултати от вота на феновете, обявиха от лигата отвъд океана.

Леброн Джеймс има общо 3 168 694 гласа и е начeло на играчите от Западната конференция, следван от Стеф Къри, Лука Дончич, Никола Йокич и Антъни Дейвис. Кевин Дюрант е над всички на Изток с общо 3 118 545 гласа, а след него се нареждат Янис Адетокунбо, Джоел Ембийд, Джейсън Тейтъм и Кайри Ървинг.

Всеки ден почитателите на играта могат да избират по 10 баскетболисти – 5-тима от Западната и 5-тима от Източната конференция. Тази година от лигата са осигурили шест дни, в които гласовете ще се броят за три – на Коледа (25 декември), на 1 януари, на 6 януари, на 13 януари, на 16 януари, както и на 20 януари.

Според правилата на НБА, 50% от гласовете ще зависят от избора на феновете, а по 25% си поделят играчите и журналистите, отразяващи мачовете от най-силното първенство в света.

Можете да дадете своя вот тук

Гласуването продължава до 21 януари.

Титулярите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 26 януари, докато резервите ще бъдат обявени на 2 февруари.

Демонстративното събитие отвъд океана тази година ще бъде на 19 февруари в Солт Лейк Сити.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани