18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаПартизан достигна кота 100 в Евролигата (видео)

Партизан достигна кота 100 в Евролигата (видео)

Сръбският гранд надигра Монако

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан ликува за четвърти пореден път в Евролигата. На свой терен отборът на легендата Желко Обрадович надигра Монако със 100:80 в двубой от 17 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Сръбският гранд е с баланс от 8-9 и заема 11-то място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Тимът от Княжеството пък има в актива си 11 успеха и 6 поражения и се намира на трета позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Матиас Лесор даде тон на Партизан с 21 точки и 8 борби. Кевин Пънтър добави 19. Данило Анджусич вкара 12 точки.

Ели Окобо бе най-резултатен за Монако със 17 точки и 9 асистенции. Алфа Диало се разписа с 12. Якуба Куатара остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: След равностойни 30 минути Партизан направи серия от 11-0, за да излезе напред със 79:68 в началото на последната четвърт. След това Данило Анджусич и Данте Екзъм помогнаха на домакините да запазят двуцифрената си преднина до финалната сирена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 януари Партизан ще гостува на Макаби Тел Авив, докато ден по-рано Монако ще спори с Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани