14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияБерое зае третото място на турнира в Ямбол (видео)

Берое зае третото място на турнира в Ямбол (видео)

Старозагорци надвиха Левски

Берое финишира на трето място на турнира за Купата на Ямбол. В зала „Диана“ селекцията на Бойко Миленков надви Левски с 87:86 във втория си мач от надпреварата. Това бе първи успех за „зелено-белите“ в подготвителния период.

Дариъс Хол бе най-добър за Берое с 27 точки и 8 борби, като бе 11/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Ти Кей Идоджи оформи дабъл-дабъл – 23 и 14 борби. Мартин Стефанов добави 11 точки. Корнелиъс Хъдсън също стигна до двойните показатели – 10 и 12 борби.

Алън Арнет бе над всички за Левски с 28 точки, от които 6 тройки, плюс 6 борби. Златин Георгиев бе близо до трипъл-дабъл – 17, 9 борби и 6 асистенции. Райън Райт остави срещу името си 15 точки и 10 борби. Марио Боянов вкара 11.

Минута преди края нищо не бе ясно. Златин Георгиев остави интригата в срещата, след като бе точен на два пъти от фаул линията за 83:83. Дариъс Хол върна жеста за 85:83 в полза на Берое. Тройка на Марио Боянов даде аванс на Левски за 86:85 52 секунди преди сирената. Отново Хол обаче не трепна на два пъти от линията за изпълнение на наказателни удари и фиксира крайното 87:86 за старозагорци.

Във финала на турнира в Ямбол тази вечер ще спорят домакините и ЦСКА. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЛЕВСКИ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани