20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Любо Минчев: Нападението ни беше слабо

КУПА БЪЛГАРИЯ 2023: Любо Минчев: Нападението ни беше слабо

Те вкарваха доста от бързи атаки, коментира треньорът на Спартак

Ние се връщахме на моменти, но най-големият проблем, подобно на предния мач, бе, че направихме доста грешки в нападение. Те вкарваха доста от бързи атаки. То само това беше. Не можахме да ги накараме да играят 5 на 5 и нетолкова на бърза атака, особено второто полувреме, и най-вече в третата четвърт. Само в този период сме получили 16 точки от бърза атака, такава информация получих от асистента ми. Това е прекалено много“, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след загубата от ЦСКА с 63:82 в мач от 1/4-финалите за Купата.

Аз много добре знам къде са слабостите на моя отбор и къде са предимствата на противника, в случая ЦСКА. Когато имам дадени неща, аз трябва да се опитам да скрия тези слабости и едно от нещата беше зона. Опитах да завъртя някои играчи, те започват да ни нападат на нисък пост и в началото го правеха. Ние получихме най-много точки на нисък пост от външните играчи, а не от високите. Това е едно от нещата, които се опитах да скрия в нашия отбор. На моменти сработи, даже в голяма част от мача сработи, но нападението ни беше слабо“, допълни наставникът на плевенчани.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани