Джахий Карсън: През второто полувреме играхме бавно, което им даде предимство

На Рилски няма да му е лесно в Пловдив, смята гардът на Академик

695

Трябва да поздравя Рилски за победата. През второто полувреме те направиха промени, докато ние играхме бавно, което им даде предимство. Не играхме с необходимата енергия. Не играхме нашата игра след паузата. С Брендън Браун се познаваме от деца, от един град сме, няма лоши отношения между нас. Познаваме се повече от 20 години, състезаваме се един с друг“, сподели пред Мax Sport Джахий Карсън след загубата на неговия Академик от Рилски с 86:105 в мач от полуфиналите в НБЛ.

Йордан Янков иска от нас различни неща. Понякога трябва да има постепенни нападения, докато в други ситуации изисква от нас да играем бързо, за да реализираме лесни кошове. Много е трудно да обърнеш дадена серия след изоставане от 0-2 победи, но не и невъзможно. Играем много добре в нашата зала. Показахме добър баскетбол в седем части след два мача в Самоков. На Рилски няма да му е лесно в Пловдив“, каза още гардът на пловдивчани, който се разписа с 18 точки в Самоков.

Предишна статияЙордан Янков: Осъзнавам, че сме неприятен отбор
Следваща статияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Николас Карвачо
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."