12.1 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългари в чужбинаКостадинов и Паленсия не успяха на турнир в Испания

Костадинов и Паленсия не успяха на турнир в Испания

Българинът с 8 точки срещу Бургос

Константин Костадинов и Паленсия претърпяха второ поражение в контролите от предсезонната си подготовка в Испания. Крилото и тимът му не успяха срещу Бургос след 76:81 във втория им мач от турнира за Купата на Кастилия и Леон.

Константин Костадинов се включи от пейката за своя отбор, като се задържа в игра 19 минути. В тях българинът остави срещу името си в статистиката 8 точки и 5 борби, като бе 2/4 при стрелбата си от средно разстояние и 4/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Най-резултатен за Паленсия бе Девин Шмидт с 20 точки.

В групата на Бургос за срещата бе и Томас Читадзе, но той не се появи в игра. От неговите съотборници Калвин Хермансон бе най-добър с 22 точки.

Константин Костадинов и компания достигнаха до двуцифрен аванс в края на първата част след 29:18, като успяха да го запазят до голямата почивка. След паузата обаче Бургос бе по-добър и стигна до пълен обрат, за да запише победа.

Последната контрола на Паленсия преди старта на сезона в лига LEB Oro ще бъде на 30 септември. Тогава Константин Костадинов и колегите му ще излязат срещу Гипускоа.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани