13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАКонтузия на Кевин Дюрант не разклати Финикс срещу Оклахома (видео)

Контузия на Кевин Дюрант не разклати Финикс срещу Оклахома (видео)

Девин Букър навъртя 44 точки за "слънцата"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дълго чаканият дебют на Кевин Дюрант пред феновете във Финикс приключи преди да започне. Крилото не взе участие в срещата срещу Оклахома, спечелена от „слънцата“ със 132:101. Това бе четвърта поредна и общо 37-ма победа за Сънс в НБА през сезона.

И ОЩЕ: 34-годишният Дюрант получи контузия по време на загрявката преди двубоя. Около час преди началото му 2-кратният шампион в НБА усука левия си глезен, след което падна на паркета. Поради болката, която е изпитал баскетболиста, е взето решение той да не играе в мача. Предстои Кевин Дюрант да премине ядрено-магнитен резонанс.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър бе най-добър за Финикс с 44 точки, включително 6 тройки. Терънс Рос се включи от пейката с 24. Крис Пол се отчете с 18 точки и 9 асистенции.

Линди Уолтърс бе най-резултатен за Оклахома с 23 точки. Трей Ман остана с 14.

КЛЮЧЪТ: Сънс демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от игра 52.1% срещу 37.5% за съперника. Освен това, домакините овладяха подкошието, след като грабнаха 54 срещу 37 борби за Тъндър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 март Финикс ще приеме Сакраменто, докато Оклахома ще спори с Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – ОКЛАХОМА

KO

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани