15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда удари Анадолу Ефес (видео)

Цървена Звезда удари Анадолу Ефес (видео)

Сръбският гранд спря серия от две поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда спря серия от две поредни загуби в Евролигата. Пред своите фенове отборът на Душко Иванович надигра Анадолу Ефес с 94:75 в мач от 27 кръг в турнира на богатите. Сръбският гранд е с баланс от 12-15 и се намира на 13-та позиция в класирането, докато турският състав е с 13 успеха и 13 поражения на 11-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Факундо Кампацо бе най-добър за победителите с 22 точки и 7 асистенции. Огнен Добрич добави 15. С по 10 точки завършиха Лука Митрович и Бен Бентил. 

Анте Зизич бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 16 точки. С по 12 точки останаха Уил Клайбърн (9 борби) и Амат М`Байе (7 борби).

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха само точка преднина преди началото на последната четвърт, но след това овладяха инициативата. Във финалните 10 минути, „звездашите“, водени от Факундо Кампацо, лимитираха съперника до 8 точки, отговаряйки с 26, за да стигнат до победата с крайното 94:75.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 март Цървена Звезда ще гостува на Панатинайкос, докато Анадолу Ефес ще приеме Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани