11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАТравма на Дончич и Ню Орлиънс спънаха Далас (видео)

Травма на Дончич и Ню Орлиънс спънаха Далас (видео)

33-то поражение за отбора на Джейсън Кид в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Проблемите за Далас станаха двойни. Освен че трябваше да преглътнат загуба от Ню Орлиънс със 106:113 като гости, Маверикс останаха и без Лука Дончич по време на срещата. Това бе 33-то поражение за отбора на Джейсън Кид в лигата през 2022/2023.

И ОЩЕ: Лука Дончич не завърши срещата срещу Пеликанс. Словенецът остана в игра 28 минути, в които се разписа с 15 точки, 3 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка, но напусна паркета в края на третия период, заради травма в лявото бедро, която го тормози от няколко дни. Самият той сподели, че ще премине ядрено-магнитен резонанс, който да определи колко сериозно е състоянието му.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг завърши с 27 точки и 6 борби за Далас. Тим Хардуей Джуниър добави 17 и 5 асистенции. Крисчън Ууд също вкара 15 плюс 8 борби.

Си Джей Маккалъм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 32 точки, 5 борби и 5 асистенции. Трей Мърфи се отчете с 16 и 6 борби. Хърбърт Джоунс приключи с 14 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Си Джей Маккалъм даде искрата на Пеликанс в края. Гардът отбеляза 13 точки в последните четири минути, за да помогне на своя тим да удържи финалния щурм на Далас.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 март Далас ще гостува на Мемфис, докато Ню Орлиънс ще бъде домакин на Оклахома. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ДАЛАС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани