11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТрей Портър: Играхме здраво

Трей Портър: Играхме здраво

Можем да бъдем още по-добри, сподели центърът на Рилски

Играхме здраво. Борихме се, ние се борим добре по принцип. Беше важно за нас да излезем с победа след този двубой. Днес далечната ни стрелба не се получи. Гледаме да сме около 50% от игра, но този път зад дъгата не бяхме толкова успешни. Все пак сме добре подготвени и намерихме начин да компенсираме„, заяви пред Max Sport баскетболистът на Рилски спортист Трей Портър след успеха над Берое с 90:79. 

„Това да бъдеш вътре в играта е най-важното нещо. Ние играем добре, но можем и да бъдем още по-добри. Не правим много грешки, което е важно. Играем здраво и се опитваме да взимаме повече борби. Тази година се опитваме да работим върху това и днес се видя“, добави центърът на вицешампионите, който оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 17 борби.

Преди мача с Трефъл Сопот от ФИБА Къп трябва да починем добре в Самоков, да играем здраво като отбор и да не се предаваме“, завърши американецът.

Рилски спортист пребори Берое в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани