18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония отказаха Армани Милано (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония отказаха Армани Милано (видео)

16-та победа за отбора на гарда в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония победиха за втори пореден път в Евролигата. На свой терен гардът и колегите му спечелиха срещу Армани Милано след 88:73 в среща от 29 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Испанският тим е с баланс от 16-13 и се намира на осма позиция в класирането, докато италианците имат 12 победи и 17 загуби на 14-тото място.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър остана в игра 26 минути за Баскония, като се разписа с 6 точки, 5 борби, 5 асистенции и 1 открадната топка. При стрелбата си той бе 3/4 от средно разстояние.

От неговите колеги Маркъс Хауърд бе най-резултатен с 26 точки. Чима Монеке се отчете с 19 и 6 борби.

Никола Миротич бе най-резултатен за Армани Милано с 21 точки и 8 борби. Шевон Шийлдс приключи със 17. Шабас Нейпиър остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 59.4% срещу 42.4% за Армани Милано. Освен това, Баскония имаше и повече борби в защита – 32 срещу 22 за отбора на Душко Иванович.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 март Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще имат за съперник Партизан, докато ден по-късно Армани Милано ще има визита на Монако.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани