12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАФиладелфия избегна елиминация (видео)

Филаделфия избегна елиминация (видео)

Сиксърс се докопаха до 3-3 в серията на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Седми мач ще определи и другият финалист в Източната конференция на НБА. Филаделфия надви Атланта със 104:99 като гост, за да се докопа до 3-3 победи в серията от втория етап на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Тобайъс Харис и Сет Къри вкараха по 24 точки за Сиксърс, като вторият имаше 6 тройки. Джоел Ембийд оформи дабъл-дабъл – 22 и 13 борби.

Трей Йънг бе най-резултатен за Атланта с 34 точки и 12 асистенции. Кевин Хуертър остана със 17 и 11 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: След като заличи изоставане от 12 точки, Филаделфия стигна до обрат чрез Джоел Ембийд и Тайрис Макси за 98:93. Точка на спора сложи Тобайъс Харис, който бе точен на четири пъти от фаул линията в последните 13 секунди на срещата.

И ОЩЕ: И този двубой не мина без конфликти. През последната четвърт след сблъсък Джоел Ембийд изтласка извън паркета Джон Колинс от Атланта, като го притисна към конструкцията на коша. След това и двамата получиха по едно техническо нарушение. След мача центърът на Сиксърс изрази недоволството си от съдийството, като се оплака от различен критерий.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният седми двубой от серията ще бъде на 21 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани