12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант се завърна, но и това на спаси Бруклин (видео)

Кевин Дюрант се завърна, но и това на спаси Бруклин (видео)

"Мрежите" не намериха начин да спрат Джоел Ембийд и Филаделфия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант се завърна в игра за Бруклин, но и това не спаси тима му от загуба в НБА. „Мрежите“ паднаха от Филаделфия със 102:110 у дома, кaто това бе 10-то им поражение в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: След като бе под здравните протоколи на НБА две седмици и пропусна три мача на Бруклин, Кевин Дюрант остави на сметката си 33 точки и 6 борби, като бе 13/24 при стрелбата си от средно-далечно разстояние.

Със същия точков актив в съблекалнята се прибра Джеймс Хардън, който оформи шестия си трипъл-дабъл след 14 борби и 10 асистенции, продължавайки силния си период, след като изкара коронавируса. Ламаркъс Олдридж също се появи в игра с 12 точки и 8 борби.

Основният проблем за Нетс обаче бе Джоел Ембийд, като те така и не намериха начин да го спрат. Центърът завърши с 34 точки и 7 борби за Филаделфия, като 9/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Тайрис Макси вкара 25 плюс 7 борби. Сет Къри финишира със 17 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Джоел Ембийд даде тон на Сиксърс в последните три минути с кош и успешен наказателен удар, последвани от тройки на Тайрис Макси и Сет Къри. Това осигури третата поредна победа на Филаделфия в НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 януари догодина Бруклин ще приеме Клипърс, а два дни по-късно Филаделфия ще играе срещу Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани