18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЛайфстайлФутболната страна на финалистите в НБА

Футболната страна на финалистите в НБА

Звездите в лигата също следят какво се случва по стадионите

Звездите от НБА обичат да се отдават и на други спортове, когато имат свободно време. Подобно на много хора по света, те следят с интерес какво се случва по футболните стадиони.

Ето и кои са най-запалените привърженици на коженото кълбо сред финалистите в най-силното първенство в света:

Горан Драгич

Европейският шампион със Словения от първенството на Стария континент през 2017 г. е верен на Реал Мадрид. Горан Драгич доста често се появява с екипи на “Белия балет” на снимки в социалните мрежи, за да отбележи някой спечелен трофей на своя любим отбор. Освен това, 34-годишният гард редовно отскача до Мадрид, когато има време, за да наблюдава на живо изявите на своите любимци.

Джими Бътлър

Бившият възпитаник на университета Маркет следи изкъсо ПСЖ, най-вече заради своя приятел Неймар. Когато има възможност, Джими Бътлър се отдава на футболни емоции в Париж, посещавайки мач или тренировка на парижани, за да се види със своя приятел и колегата му Килиан Мбапе. За гарда на Маями Неймар е не само най-добрият играч в света, но “той е и най-добрият в историята”.

Леброн Джеймс

Краля държи под око Ливърпул, не само защото обича този клуб като почитател, но и защото има акции в него. Крилото на Лейкърс се сдоби с тях още през 2011 г. Инвестицията му всъщност е доста добра. През 2018 г. тимът от “Анфийлд” достигна до финал в Шампионската лига, а стойността на акциите на Леброн стигна $32 млн. Преди няколко месеца селекцията на Юрген Клоп завоюва златото в Англия, което донесе още радост на трикратния шампион в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани