11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: С 57 точки няма кого да бием

Бойко Миленков: С 57 точки няма кого да бием

Изключително слаб мач в нападение, коментира наставникът на Берое

Вкарваме 57 точки. С 57 точки няма кого да бием, дори Спортист Своге от долната дивизия. Изключително слаб мач в нападение. Бяхме без настроение, което не мога да си го обясня. 73 точки ни вкараха от Спартак. Въпреки многото грешки, които допуснахме в защита, основният ни проблем беше нападението. Трябва да работим върху това нещо“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от плевенчани в мач от 10 кръг в НБЛ.

Спартак си върна на Берое (видео)

Ето и какво каза за двубоя срещу плевенчани капитанът на Берое Александър Янев, който оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 11 борби.

В последната част Спартак ни победи във всички фази. В последната част ние, абсолютно всички, изключихме. Вкараха ни не знам колко тройки. Нямаме право да играем по този начин. Ако продължаваме по същия начин, със същото отношение по време на мач и главно в последната част, сезонът приключва.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани