23.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант вдъхнови Бруклин за победа №6 в НБА (видео)

Кевин Дюрант вдъхнови Бруклин за победа №6 в НБА (видео)

Джеймс Хардън измести легендата Лари Бърд от седмото място във вечната ранглиста по мачове с трипъл-дабъл в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин ликува за четвърти пореден път в НБА през този сезон. „Мрежите“ се справиха с Детройт с 96:90 като гости, за да поставят на сметката си шести успех в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант се отчете с 29 точки, 10 борби и 5 асистенции за Бруклин. Ламаркъс Олдридж се разписа с 16 и 5 борби. Блейк Грифин и Джеймс Хардън вкараха по 13 точки, като вторият допълни сметката си с 10 борби и 10 асистенции за трипъл-дабъл.

Избор №1 в последното издание на драфта в НБА Кейд Кънингам бе най-добър за Детройт със 17 точки. Кели Олиник остана с 14 и 10 борби.

КЪМ ИСТОРИЯТА: Джеймс Хардън записа своя втори трипъл-дабъл през този сезон в НБА. Това бе 60-ти такъв двубой в кариерата на гарда на Нетс, с който той измести от седмото място във вечната ранглиста легендата Лари Бърд.

И ОЩЕ: Двубоят не премина много спокойно. Блейк Грифин и Айзея Стюарт се сдърпаха 3 минути преди края на срещата, като само бързата намеса на реферите и на двата щаба предотврати по-сериозен инцидент.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 ноември Бруклин ще гостува на Торонто, а три дни по-късно Детройт ще срещне Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕТРОЙТ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани