10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНационални отбориКапитанът на Гърция: Не беше лесно да оставя жена си в родилното...

Капитанът на Гърция: Не беше лесно да оставя жена си в родилното и да се кача на самолета

Наистина е голяма чест за мен да играя за националния отбор на Гърция, това не са празни думи, потвърди Костас Папаниколау

Костас Папаниколау призна, че му е било трудно да избере участието на световното първенство с Гърция пред това да бъде до съпругата, която наскоро го дари с дъщеря. Капитанът на тима от южната ни съседка стана баща за втори път.

„Имам голям късмет да живея в ерата на директната видео връзка, защото мога да се наслаждавам на ежедневна комуникация със семейството ми. Казвал съм го много пъти, наистина е голяма чест за мен да играя за националния отбор на Гърция. Това не са празни думи, потвърди Костас Папаниколау.

Не беше лесно да оставя жена си в родилното и да се кача на самолета. След като научиха за моята ситуация, всички в отбора ми помогнаха да се почувствам спокоен„, допълва 33-годишният баскетболист.

Гърция е в група C на световното първенство, като в нея са още САЩ, Нова Зеландия и Йордания. Първият мач на селекцията на Димитрис Итудис на турнира ще бъде срещу Йордания на 26 август (събота) от 11.45 ч.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани