12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАПърви трипъл-дабъл през сезона за Джеймс Хардън (видео)

Първи трипъл-дабъл през сезона за Джеймс Хардън (видео)

Кевин Дюрант не доигра срещата срещу Детройт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин триумфира за втори пореден път в НБА. Пред своята публика в „Барклис сентър“ „мрежите“ надиграха Детройт със 117:91, за да спечелят за четвърти път в лигата през 2021/2022.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант вкара 23 точки за Бруклин плюс 5 асистенции. Джеймс Хардън оформи първия си трипъл-дабъл през сезона – 18, 10 борби и 12 асистенции. ДиАндре Бембри се включи от пейката с 15 точки и 7 борби.

Кори Джоузеф бе най-добър за Детройт с 13 точки. Джош Джаксън остана с 12 и 5 борби.

И ОЩЕ: Трипъл-дабълът на Джеймс Хардън е под №13 за него с екипа на Нетс, както и 59-ти в кариерата му в НБА. По този начин той се изравни на седмото място във вечната ранглиста с легендата Лари Бърд.

НЕЗАВЪРШИЛ: Кевин Дюрант остана на паркета само 27 минути. Крилото напусна игра 3.23 мин. преди края на третата част, след като бе наказан с грубо нарушение от Тип 2 срещу Кели Олиник. В битката за позиция 2-кратният шампион в НБА удари с лакът във врата центъра на Пистънс, след което го избута на терена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 ноември Бруклин ще приеме Атланта, а ден по-рано Детройт ще играе с Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ДЕТРОЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани