11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАКапитаните избират играчи от двете конференции за Мача на звездите в НБА

Капитаните избират играчи от двете конференции за Мача на звездите в НБА

Съвсем скоро ще станат ясни стартовите петици за демонстративното събитие

НБА официално разкри подробности около Мача на звездите, който ще се проведе на 7 март в Атланта. Двамата капитани ще избират играчите в специален драфт, като тази година няма да се взема под внимание принадлежността им към двете конференции, съобщават медиите отвъд океана.

Капитани на двата тима ще бъдат играчите от Запада и Изтока, събрали най-много гласове от вота на феновете. Форматът на Мача на звездите ще бъде като този през миналата година. Конкурсите по умения и за стрелба от тройката ще са преди самото демонстративно събитие, докато този по забивки ще бъде на почивката.

Стартовите петици за Мача на звездите в НБА ще бъдат обявени утре сутрин. 

Организаторите са предприели и допълнителни мерки във връзка с опазването на здравето на участниците, като частни пътувания от и до Атланта, мини „балони“ в рамките на един хотел за играчи и треньори и повече PCR тестове. В следващите дни ще бъдат обявени още подробности около събитието.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани