Монако достигна кота 100 в дуела с АСВЕЛ (видео)

Майк Джеймс мина границата от 3000 точки в Евролигата

577

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако постигна трета поредна победа в Евролигата. Отборът на Саша Обрадович надигра АСВЕЛ със 100:75 като гост в отложен мач от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Тимът от Княжеството е с баланс от 9-11 и се намира на девето място в класирането, докато съставът на Ти Джей Паркър е 12-ти с 8 успеха и 11 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Донатас Мотеюнас поведе колоната на реализаторите за Монако с 22 точки. Дуейн Бейкън добави 21 и 6 борби. Майк Джеймс се отчете с 20 точки и 7 асистенции, като премина границата от 3000 точки в турнира на богатите.

Маркъс Найт бе най-резултатен за АСВЕЛ с 19 точки и 9 борби. Дилън Осетковски вкара 15. Ели Окобо остана с 10 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите си осигуриха успеха след силна трета четвърт, в която навъртяха 25 точки срещу 17 за съперника, за да се изстрелят напред със 76:58. През последната част Майк Джеймс и компания не изпуснаха инициативата и увеличиха преднината си до 23 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 януари Монако ще гостува на Зенит, докато ден по-късно АСВЕЛ ще излезе срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ АСВЕЛ – МОНАКО

Предишна статияАрмани Милано диша във врата на Олимпиакос в Евролигата (видео)
Следваща статияБелград приема следващата Финална четворка в Евролигата?
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."