20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАШампионски пръстени и банер за Голдън Стейт преди първия мач в "Чейс...

Шампионски пръстени и банер за Голдън Стейт преди първия мач в „Чейс сентър“ (видео)

Специална нощ за Уориърс

Преди да изиграе първия си мач в НБА за 2022/2023 Голдън Стейт отпразнува още веднъж седмото си злато в най-силното първенство в света, завоювано през миналия сезон след 4-2 победи над Бостън във финалите. Пред своята публика в „Чейс сентър“ отборът на Стив Кър получи шампионските си пръстени и видя издигането на своя нов банер.

„Необходима е устойчивост, за да спечелиш титла, а устойчивостта е това, което определя този отбор на Уориърс„, заяви по време на церемонията комисарят на НБА Адам Силвър.

Стеф Къри стоеше отстрани и аплодираше бурно всеки един от съотборниците си, който бе награден. Докато гардът вървеше към подиума, той получи скандирания „MVP, MVP“ от феновете в залата.

Тази нощ е много специална. От мач №6 във финалите през 2019 г. в „Оракъл Арена“ до шестия мач срещу Бостън през тази година. Беше дълъг път„, сподели Стеф Къри.

Колегата му Клей Томпсън пък каза, че не е успял да спи добре в нощта преди двубоя, тъй като е бил развълнуван. Първи своя шампионски пръстен получи Хуан Тоскано-Андерсън, който понастощем играе за Лос Анджелис Лейкърс.

„Преди да тръгнем, знаем, че ще бъде забавно, знаем, че ще бъде емоционално“, бе мнението на треньора на Уориърс Стив Кър преди мача.

Вижте още: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани