12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНационални отбориКак едно дете в Словения случайно се сдоби с автограф на Дончич?...

Как едно дете в Словения случайно се сдоби с автограф на Дончич? (видео)

Световната квалификация между Словения и Естония ще остане незабравима за малкия Леон

Лука Дончич е като магнит за феновете, които чакат с часове за автографи и снимки с него. Звездата на Далас в НБА радва и привържениците в Словения, тъй като и през това лято е с националния отбор на своята родина.

Световната квалификация между eвропейския шампион и Естония, която се проведе снощи в Целе, ще остане незабравим спомен за едно малко момче на име Леон. По време на срещата той случайно изпуска една от маратонките си на терена. Малко след това спортната обувка е върната на хлапето, но с автограф на Дончич.

„Изпуснах я на терена, някой я намерил и я занесъл на Дончич, и той Я Е подписаЛ“, разказва Леон с най-широката си усмивка и един от най-добрите сувенири, които някой може да притежава.

За почитателите си Лука Дончич се раздаде срещу естонците, като навъртя на сметката на Словения 25 точки, 11 борби и 8 асистенции при победата му със 104:83.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани