13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБостън без милост срещу Бруклин (видео)

Бостън без милост срещу Бруклин (видео)

Селтикс с най-убедителната си победа в НБА през 2022/2023

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън записа най-убедителната си победа в НБА през 2022/2023. В своята „ТД Гардън“ „келтите“ бяха безапелационни срещу Бруклин след 139:96, достигайки до трети пореден успех над този съперник в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм поведе колоната на реализаторите за Бостън с 31 точки и 9 борби. Джейлън Браун добави 26. Робърт Уилямс вкара 16 точки плюс 9 борби.

За Бруклин не играха Кевин Дюрант, Бен Симънс и Ти Джей Уорън. В тяхно отсъствие Кайри Ървинг бе най-добър с 20 точки. Кам Томас го последва с 19. Джо Харис остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс така и не допуснаха изоставане в срещата, в която достигнаха до аванс от 49 точки. Бостън доминираше и в двете фази на играта, като демонстрира успеваемост в стрелбата от средно-далечно разстояние 57.6% срещу 40.9% за Нетс. Освен това, домакините финишираха с общо 57 борби срещу 32 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Бостън ще играе срещу Финикс, докато ден по-късно Бруклин ще приеме Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани