12.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаЙоргос Барцокас: Ще ни липсва уникалната способност на Везенков да вкара лесно...

Йоргос Барцокас: Ще ни липсва уникалната способност на Везенков да вкара лесно 20 точки

Колкото и талантливи да са играчите, те не могат да постигнат нищо, ако не могат да работят с хората до тях, допълва треньорът на Олимпиакос

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас заяви, че Александър Везенков ще липсва много на отбора. Българинът напусна вицешампиона в Евролигата, за да се присъедини към Сакраменто Кингс в НБА.

„Ще ни липсва уникалната способност на Саша Везенков да вкара лесно 20 точки и да хване 8 борби. Това със сигурност ще ни липсва. Няма съмнение„, казва Йоргос Барцокас, цитиран от специализираното издание Eurohoops.net, в навечерието на новия сезон в Евролигата.

„Той беше най-полезният играч в Евролигата и ще ни липсва, но мисля, че привлякохме четири добри попълнения и можем да добавим още нещо към играта си. Вярвам, че баскетболът е спорт, в който трябва да има съвместимост и на терена, и извън него. Колкото и талантливи да са играчите, те не могат да постигнат нищо, ако не могат да работят с хората до тях. След като загубихме играч като Везенков, който беше много креативен и ни помагаше при движението на топката, искаме да сме още по-изобретателни и твърди в защита„, добави наставникът на Олимпиакос.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани