8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАИндиана съкруши Бостън и стигна до 1/2-финалите за Купата на НБА (видео)

Индиана съкруши Бостън и стигна до 1/2-финалите за Купата на НБА (видео)

Тайрис Халибъртън с първи трипъл-дабъл в кариерата си

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Индиана стана вторият отбор, който си гарантира място на полуфиналите в турнира за Купата на НБА. Пред своите фенове „пешеходците“ се наложиха над Бостън със 122:112 и си проправиха път до следващия етап на надпреварата. Това бе пети пореден успех за Пейсърс в турнира, след като те спечелиха своята група с баланс от 4-0.

НАЙ-ДОБРИ: Тайрис Халибъртън бе много полезен за Индиана и оформи първия си трипъл-дабъл в кариерата – 26 точки, 10 борби и 13 асистенции. Бъди Хийлд добави 21. Майлс Търнър се отчете със 17 точки и 10 борби.

Джейсън Тейтъм бе най-добър за Бостън и регистрира 32 точки, 12 борби и 6 асистенции. Джейлън Браун приключи с 30 и 9 борби. Дерик Уайт остана с 18 точки и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Селтикс се пребориха с пасив от 11 точки през третия период, като в последната четвърт имаше и седем равенства. Все пак Тайрис Халибъртън взе нещата в свои ръце и постави началото на ключова серия от 9-0, която гарантира успеха на Пейсърс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 декември Индиана ще се изправи срещу победителя от двойката Ню Йорк/Милуоки на 1/2-финалите в турнира за Купата на НБА. Тази среща ще се проведе в Лас Вегас.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – БОСТЪН

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани