19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияИлиян Пищиков: За подценяване не можe да става дума

Илиян Пищиков: За подценяване не можe да става дума

След почивката коригирахме играта си и подобрихме защитата, обясни баскетболистът на Балкан

„Надявам се да продължим с победите и да играем добре. Беше много трудна победа. Може би не влязохме добре в мача, бяхме като че ли малко неподготвени, не играхме както трябва в защита. След почивката коригирахме играта си и подобрихме отбраната. Да, взеха ни много борби, и в контролата преди сезона също беше така. Надявам се като дойде високият играч да коригираме това“, сподели баскетболистът на Балкан Илиян Пищиков след успеха над Шумен с 88:83 в мач от 1 кръг в НБЛ през новия сезон.

„За подценяване в този мач не можe да става дума, защото отборите в лигата започнаха да се изравняват по качества, имат нелоши чужденци. Наградата „Рачо Колев“, която скоро ми бе връчена, може само да ме мотивира да работя по-силно, да се старая повече и да помагам още повече на отбора„, добави носителят на приза за най-добър млад играч за 2022/2023, който се отчете с 12 точки за победата на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани