9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид oцеля в Мюнхен (видео)

Реал Мадрид oцеля в Мюнхен (видео)

Шеста победа за "Белия балет" в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид ликува за пети път в последните си шест мача в Евролигата. „Белият балет“ срази Байерн Мюнхен с 80:76 като гост в последната среща от 8 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанците са четвърти с баланс от 6-2, докато германците са на 12-та позиция с 3 победи и 5 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Гершон Ябуселе се развихри за Реал Мадрид с 21 точки. Серхио Люл добави 10. Венсан Поарие и Алберто Абалде вкараха по 9 точки, като първият грабна и 7 борби.

Огъстин Рубит бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 20 точки и 5 асистенции. Дарън Хилиард остави срещу името си 16. ДеШоун Томас остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 4 точки 3 минути преди края, но Гершон Ябуселе даде импулс за силна серия на Реал, донесла равенство за 76:76. 4 успешни наказателни удара на последния и на Серхио Люл във финалните 26 секунди дадоха разликата в резултата. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Реал Мадрид ще бъде домакин на Жалгирис, а Байерн Мюнхен ще гостува на Монако.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани