17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Имахме нашите шансове

Янко Янков: Имахме нашите шансове

Благодаря на моите момчета, много съм доволен от старанието им, бе мнението на наставника на Шумен

Искам първо да поздравя Балкан и да му пожелавам успех в първенството. А също и да благодаря на моите момчета, много съм доволен от старанието им. Определено можем да съжаляваме, защото през целия мач бяхме равностойни на Балкан. Имахме нашите шансове, но загуба на концентрация в началото на последната част, пропуски под коша ни лишиха от възможността да се поздравим с победата. Въпреки всичко, съм доволен от това, което показа моят отбор„, бе мнението на наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от Балкан с 83:88 в мач от 1 кръг в НБЛ през 2023/2024.

„По начина, по който започнахме сезона в НБЛ, определено съм оптимист. Мисля, че имаме добра основа, към момента колективът е много добър, атмосферата също е много добра. Разбира се, имаме доста какво да изчистване в играта си. Смятам дори, че можем да показваме по-добра игра от тази днес. Имахме предимство под кошовете, но не можахме да го реализираме. В момента Балкан играе без типичен център„, каза още треньорът на „жълто-зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани