18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Павлин Иванов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Павлин Иванов

През второто започнахме да играем по-бърз баскетбол, сподели гардът на Рилски спортист за мач №2 от серията срещу Спартак

Павлин Иванов изнесе силен двубой, а неговият Рилски спортист спечели срещу Спартак след 89:75 у дома, за да дръпне с 2-0 победи в полуфиналите на НБЛ. Гардът заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

196-сантиметровият баскетболист достигна до КПД 24 в срещата след 25 точки, 4 борби и 4 асистенции за 32 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си Павлин Иванов бе 7/11 от средно разстояние, 3/8 зад дъгата и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Изиграхме равностойно първо полувреме, след което през второто започнахме да играем по-бърз баскетбол. Заиграхме с повече заслони и започнахме да си комуникираме в защита. Това веднага се отрази на резултата и заслужено спечелихме. Сега серията се мести в Плевен и очакваме много тежък първи мач там. Надявам се, че ще е само този, защото Спартак имат едни от най-добрите фенове и атмосферата съм сигурен, че ще бъде много добра. Това ще даде сили и на играчите им, и те със сигурност ще играят много по-добре. Все пак ние отиваме да спечелим, но дали ще стане, ще видим след няколко дни„, сподели Павлин Иванов за срещата.

Рилски спортист с още една стъпка към финала в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани