10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид шамароса Фенербахче в Евролигата (видео)

Реал Мадрид шамароса Фенербахче в Евролигата (видео)

Испанският гранд се уреди с домакинско предимство в плейофите на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид стана вторият тим, който си осигури домакинско предимство за плейофите в Евролигата. Селекцията на Чус Матео се справи с Фенербахче с 90:75 у дома в двубой от 31 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд е с баланс от 22-9, колкото има и лидерът Олимпиакос на Александър Везенков, но е с по-лоши показатели в директните срещи, което го поставя на второ място в класирането. Отборът на Димитрис Итудис има 18 успеха и 13 поражения на петото място.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса завърши с 16 точки за Реал Мадрид. Адам Ханга (7 асистенции) и Венсан Поарие добавиха по 11. Марио Хезоня се отчете с 10 точки.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-добър за Фенербахче със 17 точки и 5 борби. Ник Калатес се разписа с 12, 6 борби и 6 асистенции. Марко Гудурич остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Достигайки до преднина от 14 точки 6.39 мин. преди края на последната четвърт, Реал не изпитваше особено трудности по време на цялата среща, триумфирайки във всеки един от четирите периода. Мадридчани приключиха с общо 12 тройки и 27 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 март Реал Мадрид ще гостува на Партизан, докато Фенербахче ще играе срещу Баскония.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани