19.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияЗлатин Георгиев: Направихме много елементарни грешки, особено в нападение

Златин Георгиев: Направихме много елементарни грешки, особено в нападение

Младите се стараят, с всеки изминал двубой играят все по-добре, е мнението на крилото на Левски

„Направихме много елементарни грешки, особено в нападение. В защита мисля, че се старахме. Накрая се получи тази разлика. Борихме се. Много пропуски от фаул линията. Отворени стрелби изпуснахме. Направихме слаб мач, но това се случва, каза баскетболистът на Левски Златин Георгиев след загубата от ЦСКА със 72:85 в първото за сезона Вечно дерби в НБЛ.

„Много добре игра Кейлъб Уесън. Отбеляза от тройката, а след това имаше кош и фаул на няколко пъти. Той е доста опитен и качествен играч. Не можахме да му се противопоставим. Дано следващият път сме по-концентрирани и играем по-добре„, допълни крилото, който остави на сметката на „сините“ 18 точки в този мач.

Не можем да очакваме още от младите във всеки мач да са на добро ниво. Има моменти, в които играят добре, но има и спадове. Смятам, че се стараят момчетата и с всеки изминал двубой играят все по-добре„, е мнението на един от най-опитните в редиците на Левски.

Дано да бием ЦСКА в най-важния мач, който и да е. Защо не и финал за Купата“, пожела си Златин Георгиев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани