19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Везенков: След като спряхме да вкарваме, всичко приключи

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Везенков: След като спряхме да вкарваме, всичко приключи

Има позитиви, но ако не започнем да пазим, няма как да станат нещата, допълва националът

Три части играхме добре. То се видя, че мачът ще е по-офанзивен, с повече атаки. Загубихме си мисълта за 3-4 минути, Шейн Ларкин се събуди и всичко приключи„, сподели Александър Везенков след загубата от Турция с 87:101 в мач от група А на Евробаскет 2022.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: България се бори като с равен 30 минути, но загуби от Турция (видео)

Има позитиви, но ако не започнем да пазим, няма как да станат нещата. Със 100 допуснати точки, а ние сме вкарали 87… Важна е защитата, трябва да се борим и да пазим по-добре. Не мога да се оплача от борбата, както срещу испанците. Днес се преборихме. Докато вкарваме, всичко е наред, след като спряхме да вкарваме, всичко приключи, добави националът, който днес оформи още един дабъл-дабъл – 28 точки и 15 борби.

„Трябва да се борим срещу Черна гора, те също имат много здрави играчи. Високите им са с голям баскетболен капацитет. Нека да починем и да видим какво можем да подобрим„, завърши Александър Везенков.

ПрезGoogle
ИзточникБНТ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани