10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаДий Бост и АСВЕЛ не оцеляха срещу Байерн Мюнхен (видео)

Дий Бост и АСВЕЛ не оцеляха срещу Байерн Мюнхен (видео)

Гардът вкара 18 точки за френския тим в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Дий Бост и АСВЕЛ претърпяха 19-то поражение в Евролигата през 2022/2023. Гардът и отборът му паднаха от Байерн Мюнхен със 72:76 като гости в мач от 27 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Френският тим има в актива си и 8 успеха, с което се нарежда на 17-то място в класирането, докато немският състав е с баланс от 11-16 и е 15-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Дий Бост завърши с 18 точки за АСВЕЛ, включително 5 тройки. Дейвид Лайти добави 13, 5 борби и 5 асистенции. Йосуфа Фал се отчете с 12 точки и 7 борби.

Андреас Обст бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 15 точки. Денис Сийли вкара 12. Кори Уолдън остана с 10 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: 20 секунди преди сирената Алекс Тайс намали пасива на АСВЕЛ до 70:73, но Айзък Бонга бе точен на два пъти от фаул линията за +5 точки в полза на домакините. От другата страна Дий Бост стори същото, но Айзък Бонга добави още 1 точка на сметката си и оформи крайното 76:72 в полза на Байерн.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 март Дий Бост и АСВЕЛ ще имат за съперник Жалгирис, докато същия ден Байерн Мюнхен ще играе срещу Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – АСВЕЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани