22.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: От първата част ни тръгна много зле мачът

Евгени Хаджирусев: От първата част ни тръгна много зле мачът

Надявам се в почивката да обърнем внимание на проблемите и да се подготвим, каза още гардът на Спартак

„От първата част ни тръгна много зле мачът. Разликата – те са ни вкарали 104 точки. Ние бяхме първи до момента в защита, средно на мач допускахме по 72. Допуснахме с 32 точки отгоре и там е проблемът. Затова така се получи тази разлика„, каза баскетболистът на Спартак Евгени Хаджирусев след загубата от Рилски спортист със 78:104 в мач от НБЛ.

Не мисля, че това, че те не са играли в предишния кръг, а ние имахме мач, оказа някакво влияние. Всички бяхме на 100%, така че не мисля, че това е проблемът“, добави гардът, който се превърна в основен реализатор на плевенчани в срещата с 18 точки.

„Аз съм добре, чуствам се изпълнен с енергия и мотивация, но в този двубой не се получи на нито един от отбора. Надявам се в почивката да обърнем внимание на проблемите и да се подготвим, защото имаме три тежки мача, които трябва да спечелим„, допълни Евгени Хаджирусев.

Рилски скри топката на Спартак

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани