10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАДрама с две продължения предложиха Сакраменто и Орландо в НБА, Везенков отново...

Драма с две продължения предложиха Сакраменто и Орландо в НБА, Везенков отново не игра (видео)

"Kралете" измъкнаха успеха, Домантас Сабонис с нов трипъл-дабъл

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Двубой, преминал през две продължения, сътвориха Сакраменто и Орландо в НБА. В тази среща Александър Везенков не се появи в игра за Кингс и остана на пейката, а финалната сирена прозвуча при 138:135 за неговия тим. Така „кралете“ вече имат баланс от 20-13 в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Малик Монк финишира с 37 точки за Сакраменто, от които 7 тройки, и 9 асистенции. Кийгън Мъри добави 28 и 12 борби. Домантас Сабонис оформи нов трипъл-дабъл – 22 точки, 23 борби и 12 асистенции.

Паоло Банкеро обнови личния си рекорд в НБА и навъртя 43 точки на сметката на Орландо, като бе 11/14 от линията за изпълнение на наказателни удари. Джейлън Съгс се отчете с 24. Кейлъб Хустан остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Кингс имаха аванс от 13 точки в третия период, но Орландо успя да се върне в срещата, благодарение на стрелбата си от далечна дистанция. 1.44 мин. преди края на редовното време Домантас Сабонис бе точен за 116:113 в полза на Сакраменто, но 5 поредни точки на Паоло Банкеро обърнаха нещата в полза на гостите за 118:116. Малик Монк с кош спаси кожата на тима си и прати мача в продължения след 118:118.

В първите допълнителни 5 минути надлъгването продължи преди Сабонис да вкара за 126:125, а Монк бе точен веднъж от фаул линията. В следващата атака Паоло Банкеро бе на път да сбърка, след като топката излезе в аут, но реферите отсъдиха притежание в полза на гостите. Това даде шанс на Меджик, които чрез Банкеро стигнаха до ново равенството за 127:127.

Във второто продължение двата тима отново стояха близо един до друг преди Кийгън Мъри и ДиАрън Фокс да донесат успеха на Кингс, оформяйки крайното 138:135.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 януари от 5.00 ч. българско време Сакраменто на Александър Везенков ще излезе срещу Торонто, докато същия ден Орландо ще се изправи срещу шампиона Денвър. 

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ОРЛАНДО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани