7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛука Дончич навъртя 41 точки срещу Торонто (видео)

Лука Дончич навъртя 41 точки срещу Торонто (видео)

4 поред за Далас в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас триумфира за четвърти пореден път в НБА. Маверикс се справиха с Торонто със 102:98 у дома, което им донесе 10-ти успех в последните 11 мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич наниза рекордните за себе си през сезона в НБА с екипа на Далас 41 точки плюс 14 борби и 7 асистенции, като бе 11/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Кристапс Порзингис добави 18 и 7 борби. Тим Хардуей Джуниър се отчете с 16 точки.

Паскал Сиакам бе най-резултатен за Торонто с 20 точки и 8 борби. О Джи Онуноби приключи с 19 и 8 борби. Фред ВанВлийт остана с 18 точки и 12 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Mаверикс имаха аванс от 7 точки в началото на последната четвърт, но допуснаха съперникът да стигне до обрат след 96:95 чрез Паскал Сиакам, О Джи Онуноби и Фред Ван Влийт. Домакините обаче отговориха с 5 поредни точки на Лука Дончич и два успешни наказателни удара на Кристапс Порзингис, за да си осигурят победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 януари Далас ще играе срещу Финикс, а ден по-късно Торонто ще спори с Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ТОРОНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани