14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДомантас Сабонис за Везенков: Изградихме добро приятелство (видео)

Домантас Сабонис за Везенков: Изградихме добро приятелство (видео)

Може да стреля много добре, движението му без топка е отлично, казва още една от звездите на Сакраменто за българина

Една от звездите на Сакраменто в НБА Домантас Сабонис определи своя съотборник Александър Везенков като „забавен и страхотен човек„. Литовецът добави, че се надява двамата да играят по-често заедно в бъдеще. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Eurohoops.net (@eurohoops_official)

„Той е много забавен и е страхотен човек. Много сме близки с него, изградихме добро приятелство. Може да стреля много добре, движението му без топка е отлично. За мен като човек, който обича да подава, имаме тази връзка още от първия ден. Надявам се да имам повече минути с него на терена, за да можем да се възползваме от силните страни и на двама ни“, сподели Домантас Сабонис.  

В момента Александър Везенков се възстановява от контузия в десния глезен. Крилото получи травмата преди повече от две седмици. 

Сакраменто е с баланс от 33-23 и се намира на пето място в класирането на Западната конференция. Следващият мач на „кралете“ в НБА ще бъде на утре (27 февруари) от 5.00 ч. българско време срещу Маями. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани