10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАМаями се пребори със Сакраменто (видео)

Маями се пребори със Сакраменто (видео)

Бам Адебайо близо до трипъл-дабъл за "горещите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями достигна до четвърти пореден успех в НБА, макар и в намален състав. „Горещите“ се наложиха над Сакраменто на Александър Везенков със 121:110 като гости, като вече имат баланс от 32-25 в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Хийт бяха без контузените Тайлър Хиро и Тери Розиър, както и без наказания Джими Бътлър. В тяхно отстъствие Бам Адебайо даде тон с 28 точки, 10 борби и 7 асистенции. Хайме Джакес младши добави 26 и 5 борби. Кевин Лав се включи от пейката с 19 точки и 7 борби.

Александър Везенков не бе в групата на Сакраменто, заради контузия в глезена. Кийгън Мъри бе най-резултатен за домакините с 28 точки и 5 борби. ДиАрън Фокс го последва с 27, 8 борби и 6 асистенции. С по 14 точки се отчетоха Домантас Сабонис и Кевин Хюртер, като първият допълни сметката си с 14 борби и 10 асистенции за 21-вия трипъл-дабъл през сезона.

КЛЮЧЪТ: „Кралете“ се доближиха на 2 точки от съперника 3.41 мин. преди края след кош на ДиАрън Фокс. Гостите обаче не се дадоха и след няколко успешни акции на новобранеца Хайме Джакес младши си гарантираха успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 февруари Маями ще излезе срещу Портланд, докато Сакраменто ще играе срещу Денвър ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани