18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Срещу нас имаше един отбор, който не е за подценяване

Димитър Димитров: Срещу нас имаше един отбор, който не е за подценяване

Всеки един мач за нас е важен, бе мнението на капитана на Балкан

„Със сигурност Шумен изигра един добър мач. Ние започнахме добре, след това се отпуснахме. Може би трябваше още да продължим с тази концентрация и да си направим мача по-лесен. Срещу нас имаше един отбор, който не е за подценяване и играе добър баскетбол. Не е лесно да се играе след пет часа в автобуса, трябваше да влезем да се адаптираме в залата, в атмосферата. Мисля, че взехме това, за което бяхме дошли“, сподели капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха в Шумен със 105:89. 

„Трябваше ни победа, взехме победа, малко по-трудно отколкото можеше да бъде, но пак да кажа Шумен е нелош отбор, с доста добри изпълнители, който не е за подценяване. Със сигурност и мислите са вече към плейофите, но ние не можем да си позволим да подценяваме, защото всеки един мач за нас е важен и трябва да запазим домакинското предимство за полуфинала. Така, че това не е никакво оправдание. Ние трябва да сме концентрирани още два мача да изиграем на 100 процента“, допълни крилото, който отбеляза 16 точки плюс 5 борби за шампионите.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани