15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Не успяхме да се справим с поставената задача

Янко Янков: Не успяхме да се справим с поставената задача

Доволен съм от старанието на момчетата, каза още наставникът на Шумен

Като резултат няма как да съм доволен. Слаба защита от наша страна, опитахме се да играем равностойно на отбора на Балкан и мисля, че в по-голямата част от мача се получи. Говорихме си преди срещата, но не успяхме да се справим с поставената задача – грешките се увеличиха вследствие на агресивната им защита на края и са ни отбелязали 30 точки на бърза атака, което много тежи“, смята наставникът на Шумен Янко Янков по повод показаното от тима му срещу шампионите.

„Определено класен отбор, опитахме се да се надиграваме, донякъде успяхме. Има какво да се желае. Имаме още две домакинства, много дълга пауза без домакинска среща и надявам се в оставащите две срещи да зарадваме нашата публика с добра игра и поне една победа. Мисля, че момчетата вярваха, че можем да победим Балкан. Получи се малко и отпускане от страна на противника, възползвахме се, но те са отбор с различна класа от нашата, с различна ротация. Имат възможност за по-динамична игра“, обясни още треньорът на „жълто-зелените“.

„При нас, проблеми с Никола Николов, надявам се да не са сериозни и да може участва в оставащите две срещи. Доволен съм от старанието на момчетата. Надявам се да вложат тази енергия и борба и в останалите две срещи“, завърши Янко Янков.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани