9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияОреолуапо Идоу: Беше трудно без един от лидерите ни

Ореолуапо Идоу: Беше трудно без един от лидерите ни

Борихме се до края, добави крилото на Шумен

Наистина бе трудно в този мач без един от лидерите ни – Адриян Секулов. Той е страхотен играч, води ни с енергия през целия сезон и успехите ни в последните мачове са благодарение на него. Мисля, че липсата му бе ключова. Друг наш гард – Никола Николов, за нещастие, получи контузия в коляното по време на мача. Това също ни натежа“, каза баскетболистът на Шумен Ореолуапо Идоу след загубата от Балкан с 89:105 в мач от НБЛ.

Балкан свърши добра работа като пресира добре в защита. Вкарваха и чрез много от играчите си и ни бе трудно да намерим ритъма си в защита. Но със сигурност можем да се поучим от този мач, да се върнем на черната дъска и да се подготвим за следващия мач. Не бяхме играли от 10-тина дни или нещо такова и знаете, трудно е в началото да влезеш в мача. Мисля, че и по-късата ни пейка с тези контузии определено имаше ефект, но като цяло се справихме добре като отбор, борихме се до края“, допълни крилото, който оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 11 борби. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани