12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаДимитър Димитров: За умора не можем да говорим

Димитър Димитров: За умора не можем да говорим

С вкарани 62 точки в нашата зала трудно можем да победим, каза още капитанът на Балкан

„С вкарани 62 точки в нашата зала трудно можем да победим. Първото полувреме играхме доста зле. Опитахме се да подобрим нещо през второто, но се разигра Лапорник, както виждате, той ни вкара 33 точки, макар и някои с късмет. Но като оставиш един играч да вкара 21 точки за едно полувреме, всичко след това става лесно за съперника, бе мнението на капитана на Балкан Димитър Димитров за срещата срещу Левице, в която неговият тим загуби с 62:73 у дома.

Балкан отстъпи на Левице във ФИБА Къп (видео)

„Бяхме в скъсен състав. Имахме няколко тежки мача, но за умора не можем да говорим. Трябва да гледам двубоя, за да си отговоря защо започнахме така. Но това е недопустимо, ако искаме да продължим в Европа. В оставащите два мача като гости ни трябва една победа, за да го направим. Имаме два шанса, надявам се да успеем да вземем и двете срещи„, каза още крилото, който отбеляза 16 точки в мача от ФИБА Къп.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани