12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Моят отбор показа истинско мъжество

Димитър Ангелов: Моят отбор показа истинско мъжество

Ние не правим трагедии, вземаме си поуки от мачовете и гледаме да изчистваме грешките, допълни помощник-треньорът на Левски

Отборът на Шумен има голямо израстване в последните месеци, то е видно за всички. Работи се в клуба, треньорите работят добре, играха силно. При нас има доста фактори, има натрупана умора. Това ни е пети мач за 7 дни, с пътуване до Косово и връщане. Има натрупана умора в играчите. Имаме и контузени. Но аз се гордея с моя отбор, понеже показаха истинско мъжество и се бореха до края“, бе мнението на помощник-треньора на Левски Димитър Ангелов след успеха над новака в НБЛ със 72:70 в мач от 22 кръг в НБЛ.

Левски се измъчи, но взе победа в Шумен (видео)

В никакъв случай не може да се каже, че загубата щеше да е трагедия. Ние сме наясно, че Шумен играе добре. При нас има някакъв спад, ние гонехме максимално за Купата на България и е нормално след това да има някакъв спад. Ние не правим трагедии, вземаме си поуки от мачовете и гледаме да изчистваме грешките. Поуката от този мач е, че не бяхме ментално готови. Имахме дълго пътуване, а Шумен не е отбор, който може да се подценява, особено вкъщи. Имат класата, имат добри изпълнители. Аз им казах на момчетата, че срещу Левски всеки един отбор се опитва да победи. Ние сме Левски и е нормално да се играе силно срещу нас“, каза още бившият национал.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани